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Profil
| Derzeitige Stellung | Post Doc |
|---|---|
| Fachgebiet | Lebensmittelchemie |
| Keywords | Geographic location, Sensory profiling, Truffle, Microbiome, GC-MS-O |
Aktuelle Kontaktadresse
| Land | Deutschland |
|---|---|
| Ort | Frankfurt am Main |
Gastgeber*innen während der Förderung
| Prof. Dr. Helge Bode | Institut für Molekulare Biowissenschaften, Goethe-Universität Frankfurt am Main, Frankfurt am Main |
|---|---|
| Dr. Richard Splivallo | Institut für Molekulare Biowissenschaften, Goethe-Universität Frankfurt am Main, Frankfurt am Main |
| Beginn der ersten Förderung | 01.10.2018 |
Programm(e)
| 2018 | Humboldt-Forschungsstipendien-Programm für Postdocs |
|---|
Publikationen (Auswahl)
| 2021 | Jun Niimi and Aurélie Deveau and Richard Splivallo: Aroma and bacterial communities dramatically change with storage of fresh white truffle Tuber magnatum. In: LWT, 2021, 112125 |
|---|---|
| 2020 | Jun Niimi and Bernat Guixer and Richard Splivallo: Odour active compounds determined in the headspace of yellow and black plum wines (Prunus domestica L.). In: LWT, 130, 2020, 109702 |
| n.n. | Niimi, Jun and Deveau, Aurélie and Splivallo, Richard: Geographical-based variations in white truffle Tuber magnatum aroma is explained by quantitative differences in key volatile compounds. In: New Phytologist, n/a, n.n., |