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Profil
| Derzeitige Stellung | Professor W-2 und Äquivalente |
|---|---|
| Fachgebiet | Pflanzenbau, Pflanzenernährung, Agrartechnik,Lebensmittelchemie,Herstellung und Eigenschaften von Funktionsmaterialien |
| Keywords | Verfahrens- und Landtechnik, Dairy foam, Interfacial, Structure-property, Rheology |
Aktuelle Kontaktadresse
| Land | Iran |
|---|---|
| Ort | Mashhad |
| Universität/Institution | Research Institute of Food Science and Technology |
| Institut/Abteilung | Department of Food Nanotechnology |
Gastgeber*innen während der Förderung
| Prof. Dr. Björn Braunschweig | Institut für Physikalische Chemie, Universität Münster, Münster |
|---|---|
| Beginn der ersten Förderung | 01.08.2019 |
Programm(e)
| 2018 | Georg Forster-Forschungsstipendien-Programm für erfahrene Forschende |
|---|
Publikationen (Auswahl)
| 2022 | Ali Rafe and Sahar Selahbarzin and Ulrich Kulozik and Mohammad Ali Hesarinejad: Dilatational rheology-property relationships of β-lactoglobulin /high methoxyl pectin mixtures in aqueous foams. In: Food Hydrocolloids, 130, 2022, 107683 |
|---|---|
| 2022 | Ali Rafe and Dana Glikman and Natalia García Rey and Nicole Haller and Ulrich Kulozik and Björn Braunschweig: Structure-property relations of β-lactoglobulin/κ-carrageenan mixtures in aqueous foam. In: Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects, 640, 2022, 128267 |
| 2020 | Seyyed Mohammad Reza Mousavi, Ali Rafe, Samira Yeganehzad: Structure-rheology relationships of composite gels: Alginate and Basil seed gum/guar gum. In: Carbohydrate polymers, 2020, 115809 |