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Profil
| Derzeitige Stellung | Professor W-2 und Äquivalente |
|---|---|
| Fachgebiet | Lebensmittelchemie |
| Keywords | Osmotic dehydration, Micronutrients, Fortification, Nutrient retention, Tricosanthes cucumerina |
| Auszeichnungen | 2023: Georg Forster Research Fellowship for Postdocs 2019: African-German Network of Excellence in Science-Programme Advocating Women in Science (AGNES-PAWS) Award 2015: NOTAP-Industry Technology Transfer Fellowship (NITTF) |
Aktuelle Kontaktadresse
| Land | Nigeria |
|---|---|
| Ort | Nsukka |
| Universität/Institution | University of Nigeria |
| Institut/Abteilung | Department of Food Science and Technology |
Gastgeber*innen während der Förderung
| Prof. Dr. Ute Weisz | School of Life Sciences, Technische Universität München, Freising |
|---|---|
| Beginn der ersten Förderung | 01.03.2024 |
Programm(e)
| 2023 | Georg Forster-Forschungsstipendien-Programm für Postdocs |
|---|