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Profil
| Derzeitige Stellung | Professor W-2 und Äquivalente |
|---|---|
| Fachgebiet | Lebensmittelchemie |
| Keywords | Anti-inflammatory properties, Thiolation, Antioxidant capacity, Amylolysis efficiency, Brewer's spent yeast |
| Auszeichnungen | 2022: Top researcher at Fasa University 2019: Influential Teacher at Fasa University 2017: Top Researcher at Tarbiat Modares University 2015: Top Researcher at Tarbiat Modares University |
Aktuelle Kontaktadresse
| Land | Deutschland |
|---|---|
| Ort | Berlin |
| Universität/Institution | Technische Universität Berlin |
| Institut/Abteilung | Fachgebiet Brauwesen |
Gastgeber*innen während der Förderung
| Prof. Dr. Brian Richard Gibson | Fachgebiet Brauwesen, Technische Universität Berlin, Berlin |
|---|---|
| Dr. Philip Wietstock | Fachgebiet Brauwesen, Technische Universität Berlin, Berlin |
| Beginn der ersten Förderung | 01.01.2025 |
Programm(e)
| 2024 | Georg Forster-Forschungsstipendien-Programm für erfahrene Forschende |
|---|